Slagroombussen


Werking slagroom- espumaflessen Hendi

Creatieve toepassingen met de ISI Gourmet Plus

Reiniging van de ISI Gourmet Whip Plus

Met deze slagroombussen maak je in een handomdraai verse slagroom, zonder bewaarmiddelen. Daarnaast kan je in combinatie met room of gelatine 'espumas' maken op basis van groenten- of fruitextract. Experimenteer bvb. met koffie, aardbeienjus, gesmolten chocolade of wortelsap. Ook geschikt voor warme sausen.

Niet onbelangrijk is dat deze toestellen vervaardigd zijn in inox en dus ook vaatwasbestendig zijn.

Tips:

  • Vul de flessen precies met 0,5ltr of 1ltr., voor een optimale verhouding vloeistof/gas.
  • Eén gaspatroon komt overeen met 0,5ltr. Voor bepaalde espumas kan een extra gaspatroon nodig zijn.
  • Werk met een homogene vloeistof, zonder klonters. Kristalsuiker bvb., best smelten tot suikerwater.

Dienst na verkoop en garantievoorwaarden.

  • Bestel
  • Bestel
  • Bestel
  • Bestel
  • Bestel
  • Bestel
  • Bestel