k_225448

Sous-vide

Sous vide is een culinaire kooktechniek waarbij vacuüm getrokken voeding in een waterbad, tegen een exact gecontroleerde temperatuur, gegaard wordt zodat de structuur van het voedsel niet wordt aangetast. De resultaten zijn niet te evenaren door andere bereidingswijzen.

De voordelen:

  • Smaken en sappen blijven dankzij de vacuüm verpakking behouden
  • Minimaal volumeverlies
  • Telkens een consistent resultaat
  • Eens de bak gevuld is hoeft u er niet meer naar om te kijken
  • Het product is reeds op temperatuur, en zorgt voor tijdwinst tijdens de piekuren

Voorbeeld: Al of niet gemarineerd vlees haal je op de perfecte temperatuur uit de sous-vide en bak je vervolgens kort in de pan. De heerlijke smaken blijven behouden en het vlees kan uitzonderlijk mals geserveerd worden.

Sous-vide systeem GN1/1 met kraan en timer

Bij sous-vide koken gaar je vlees, vis en groenten vacuum op lage temperatuur. Smaak- en voedingsstoffen worden hierbij beter bewaard.
De Temperatuur regelbaar tot 0,5°C nauwkeurig.
Inclusief afsluitbaar deksel met siliconen rand.
Voorzien van timer en beveiliging tegen oververhitting.

HE225448
Bestel