Vragen m.b.t. de website

Enkele tips m.b.t. het gebruik van de website:

  • Gebruik de zoekfunctie indien u op zoek bent naar bvb. 'steakmes' voor alle steakmessen, een merknaam voor een overzicht van ons aanbod van een bepaald merk, of 'koffie' voor alles wat met koffie te maken heeft ,...
  • Indien u een lijst wenst bij te houden van bepaalde artikelen, selecteer dan de knop met het hartje bij dit artikel. De gemaakte lijst kan u vervolgens opvragen door in het menu 'Uw favorieten' te selecteren.
  • Gebruik onze pdf-bestanden om vlotter door ons assortiment te navigeren. Per rubriek hebben we voor u een aparte catalogus gemaakt.
  • De link naar een grotere afbeelding is steeds te vinden op de detail-pagina van het artikel.
  • Kom je via een zoekmachine of via onze zoekfunctie op een detail-pagina van een artikel, dan brengt de knop je naar het volledige productoverzicht waartoe dit artikel behoort.

Verpakkingsaantallen:

Het verpakkingsaantal is het getal dat reeds ingevuld is in het veld waarin u het gewenste aantal dient in te geven. Bestelde aantallen die niet overeenkomen met de vermelde verpakkingsaantallen worden naar boven afgerond. De meeste verpakkingen zijn veelvouden van 12, dus ook als er geen verpakkings-aantal vermeld staat is bestellen in veelvouden van 12 steeds een goed idee.

Een overzicht van uw vorige aankopen:

Deze functie bieden we voorlopig nog niet online aan, maar bestaande klanten kunnen we snel een aankoopoverzicht bezorgen in pdf-formaat. Dit aankoopoverzicht is intussen uitgegroeid tot een persoonlijke catalogus met afbeeldingen, totaal aangekochte aantallen, melding indien een eerder aangekocht artikel in promotie staat of niet meer verkrijgbaar is, een overzicht van uw gegevens zoals ze bij ons bekend zijn, ...

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de website kan u terecht op:
info@agrotel.be of Tel: 0032(0)59/701.700